Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:18:55 GMT

اعتبار ناپایدار مشکل طرح رتبه بندی معلمان

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۳۷۶۸

اعتبار ناپایدار مشکل طرح رتبه بندی معلمان

ایسنا/مازندران وزیر آموزش و پرورش در بازدید و افتتاح طرح‌های دهه فجر در استان مازندران و شهرستان نوشهر با اشاره به موضوع رتبه بندی معلمان، مشکل اصلی این طرح را اعتبار ناپایدار و تامین بار مالی آن عنوان کرد.

یوسف نوری، جمعه ۱۵ بهمن ماه طی سفر به مازندران در آیین افتتاح «دبیرستان دخترانه ۱۲ کلاسه خیّرساز طبرستان» نوشهر با بیان اینکه این مدرسه برابر استانداردهای برنامه درسی که برای سند تحول  بنیادین لازم است ساخته شده، اظهار کرد: این مدرسه توسط بنیاد فرهنگی مصلی نژاد بر پایه پژوهش احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا به خاطر کرونا مدارس تعطیل نشد، افزود: برابر گزارش سازمان بهداشت جهانی اولین و آخرین جایی که در زمان کرونا بازگشایی و یا تعطیل می شود مدارس بودند و باید به اطلاع خانواده ها رساند که آموزش مجازی تنها مکمل است و به عنوان یک برنامه درسی اصلی محسوب نمی شود بنابراین نیاز است اولیا فرزندان خود را به سمت مدرسه سوق دهند.

وی با اشاره به اینکه سویه اُمیکرون خطر چندانی را برای دانش آموزان نداشته است، تصریح کرد: دنیا هم با همین سویه مواجه هست اما هیچ گاه مدرسه را تعطیل نکردند و کشورهای همسایه و دورتر ایران نیز هیچیک از مدارس خود را تعطیل نکردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از بابت تعطیلی مدارس دچار لطمات زیادی شده ایم، گفت: تقریبا مدت ۲ سال است که مدارس کشور باز نشده اند و دانش آموزان ما به این روش ناقص در حال اُنس و خو گرفتن هستند بنابراین باید از این مکمل تنها برای عقب ماندگی ها یا جبران جاماندگی ها استفاده شود.

نوری، کار معلمان را در فضای مجازی مضاعف برشمرد و ادامه داد: متاسفانه بر اساس فشارهای موجود، دیده شده که مدارس در حال تعطیل شدن است و یا به صورت فضای مجازی است.

وی در خصوص رتبه بندی معلمان گفت: دولت سیزدهم قول رتبه بندی معلمان را در اسرع وقت داد و بودجه ۲۵ هزار میلیارد تومانی را برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرد اما در بودجه سال گذشته در تبصره ۲ جزء ۱ بند «و» یک اعتبار ناپایدار از فروش املاک مازاد برای آن قرار داده بودند که به فروش نرفت لذا اعتبار آن پایدار نشد اما با این وجود چون رئیس جمهور عنایت خاصی به معلمان داشتند این موضوع روی میز ماند.

وزیر آموزش و پرورش به توجه مجلس نسبت به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: این موضوع تصویب شد و در شورای نگهبان به دلیل ناپداری اعتبار رفت و برگشت زیادی داشت تا اینکه روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت این موضوع مطرح شد و به دستور رئیس جمهور برای نهایی شدن قرار است تا در روز یکشنبه در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای رفع ایرادات شورای نگهبان مطرح شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی افتتاح پروژه در دهه فجر طرح رتبه بندی معلمان وزير آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)