Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:12:01 GMT

هیچ یک از مساجد در مازندران تعطیل نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۶۴۰۶

هیچ یک از مساجد در مازندران تعطیل نیست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری صبح چهارشنبه در گفتگویی با اشاره به فعالیت سه هزار و ۸۰۰ مسجد در جای جای استان و با توجه به اثرگذاری کارکردهای مساجد در تمامی بحران‌های اجتماعی در جامعه اسلامی، اظهار داشت: هیچ یک از مساجد شهرها و روستاهای مازندران تعطیل نیست و اقامه نماز جماعت در مساجد مازندران با رعایت دقیق شیوه نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به شیوع این ویروس منحوس (کووید ۱۹) و بحرانی که امروز جامعه جهانی با آن مواجه است و افزایش چشمگیر مبتلایان و فوتی‌های ناشی از شیوع موج جدید این ویروس، افزود: در مرحله اول شیوع این ویروس در ابتدای سال، مساجد و اماکن متبرکه و فعالان حوزه دین با اقدامات جهادی توانستند به یاری مردم و مسئولان کشور بشتابند و در بسیاری از موارد این اقدامات توانست در کاهش ابتلاء و مرگ و میر مؤثر واقع شود و در بیانات اخیر و ارزشمند رهبری معظم انقلاب استفاده از ظرفیت مساجد، پایگاه‌های بسیج و هیئات مذهبی و کانون‌های فرهنگی و تبلیغی به عنوان یک قرارگاه مهم در مبارزه با ویروس منحوس (کووید ۱۹) مورد تاکید معظم له بوده است.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری نماز جماعت در مساجد شهرها و روستاهای مازندران با رعایت پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های اجرایی وزارت بهداشت و درمان، تصریح کرد: پخش اذان و برگزاری نماز جماعت در تمامی مساجد استان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده و استفاده از مهر و جانماز شخصی و در حداقل زمان ممکن مورد توقع است و هیچ مسجدی در مازندران تعطیل نیست.

حجت الاسلام ناصر شکریان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ارزیابی اخیر وزارت بهداشت و درمان و دستگاه‌های نظارتی در خصوص رعایت دقیق و موفق شیوه نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان توسط فعالان حوزه دین و مسجدی‌ها و هیأت مذهبی، خاطر نشان کرد: در ارزیابی اخیر وزارت بهداشت و درمان و دستگاه‌های نظارتی و اجرایی، فعالان حوزه دین، مسجدی‌ها و هیئت‌های مذهبی و غیره در رعایت دقیق پروتکل‌ها و شیوه نامه‌ها از تمامی بخش‌های مختلف کشور موفق تر و دقیق‌تر بوده اند و حتی در بسیاری از موارد متعدد این بحران در کنار مردم و دستگاه‌های اجرایی به اقدامات جهادی پرداخته اند و در تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و حضور در بیمارستان‌ها و کمک به بیماران در کنار کادر خدوم و زحمت کش پزشکی پرداخته اند و در خلق حماسه‌های مختلف به ویژه در مواسات و کمک مومنانه صحنه‌های همدلی بسیار بی نظیری خلق کرده اند که رهبری معظم انقلاب بارها از این گونه اقدامات تقدیر کردند.

کد خبر 5068861

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران مسجد ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا بوشهر آمار کرونا بارش باران محدودیت های کرونایی شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا کرمانشاه قزوین احتکار شهرستان کرج استانداری سمنان وزارت بهداشت و درمان شیوه نامه ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت

صدایم می‌زنند که به حسابداری برو. راستش دست و پایم می‌لرزد. مگر یک خبرنگار، کارمند، کارگر یا هر قشری چقدر درآمد دارد...

به گزارش مشرق، ایمان ملکوتی کارشناس امور خانواده در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت:

آدم تا پدر و مادر نشده نمی‌داند استرس و اضطراب چه طعمی دارد. روزگار هم بالا و پایین زیاد دارد، مثلاً در عصر یک روز بهاری همچنان که مشغول کاری و در فکر و خیال، خنده بچه‌ها در گوش‌هایت زمزمه می‌کند، ناگهان با صدای زنگ تلفن به خود می‌آیی که خودت را برسان، پسر کوچکی که هنوز یک سالش هم نشده، حالش خوب نیست و باید به بیمارستان برویم. نام بیمارستان که می‌آید ناخودآگاه در ذهن تمامی مردم کلید واژه‌های بستری، هزینه، دارو و ... نیز امتداد پیدا می‌کند.

حال شما فکر کن که دکتر شیفت دستور بستری هم بدهد، انگار آسمان به زمین آمده و همانجا می‌نشینی و مبهوت، رفت‌وآمدهای همراهان دیگر بیماران را تماشا می‌کنی. شما را نمی‌دانم ولی این لحظات برای همه پدرها سخت است، استرس و حرف‌های مادر بچه، صحبت‌های دکتر، نگرانی از نوع بیماری و دودوتا چهارتا کردن ذهنی از میزان پول مورد نیاز در کنار هم، تشکیل‌دهنده یک سناریوی غم‌انگیز پدر فرزندی است.

روی تابلوی اورژانس بیمارستان دولتی مفید برگه‌ای نظرم را جلب می‌کند: «به دستور مقام عالی وزارت، تمام هزینه‌های بیماران زیر ۷ سال رایگان است.» زیر لب می‌گویم چه باحال و بدون توجه خاصی از کنارش می‌گذرم، چون هم دل و دماغ فکر کردن به این را ندارم هم خیلی هضمش آسان نیست؛ مگر می‌شود؟! با خودم فکر می‌کنم چند نفر دیگر روزانه به این برگه نگاه می‌کنند و جرقه امید و اطمینان در ذهنشان می‌آید؟ آیا واقعاً این کار شدنی است؟ هزینه بیمارستان رایگان؟ گرفتاری و شلوغی روزهای بیمارستان خیلی مجال فکر کردن به این موضوع را نمی‌دهد و سلامتی خود فرزند اینقدر مهم است که تو حاضری هرچقدر هم لازم باشد هزینه بپردازی ولی او دوباره مثل روز اول بخندد.

روز اول، روز دوم، روز سوم و... همراه با نگرانی، آزمایش‌ها و انجام مراحل درمان کودک طی می‌شود و تو این روزها بدون اعتنا به آن برگه دستور وزیر بهداشت در ذهن خودت مشغول حساب و کتاب هزینه‌های بیمارستان هستی. روز پنجم، دکتر برگه ترخیص را امضا می‌کند. صدایم می‌زنند که به حسابداری برو. راستش دست و پایم می‌لرزد. مگر یک خبرنگار، کارمند، کارگر یا هر قشری چقدر درآمد دارد که بتواند این هزینه‌ها را دوباره جبران کند. با این فکر و خیال جلوی حسابداری می‌رسم.

- پدر بچه شمایید؟

- بله.

- این برگه را ببرید صندوق و بیاورید تا برگه ترخیص را بدهم.

به برگه نگاه می‌کنم. یک کد با یک شماره که انگار رقم پرداختی است. چندبار می‌خوانم: ۳ میلیون؟! با خودم می‌گویم برای ۵ روز خوب است. دوباره یاد برگه روی اورژانس که دستور وزیر رویش بود می‌افتم؛ پس آن چه بود؟ به راهم ادامه می‌دهم و به صندوق پرداخت می‌رسم.

- آقا کارت بکشید، ۳۰۰ هزار تومان.

چشمانم برق می‌زند. یحتمل این هم برای همان یک شب اتاق اختصاصی مادر و بچه است که باید بپردازم. برگه روی شیشه اورژانس راست می‌گفت: «به دستور مقام عالی وزارت، تمام هزینه‌های بیماران زیر ۷ سال رایگان است.»

نفس راحتی می‌کشم و می‌خندم. یاد جمله رهبری می‌افتم که چند سال قبل فرمودند، همراهان بیمار جز دغدغه مریضداری نباید دغدغه دیگری داشته باشند. «دم وزارت بهداشت گرم» می‌گویم و لبخند می‌زنم. آسمان چقدر آبی است. حال فرزندم رو به بهبود است. دوباره می‌خندد و من خوشحالم از آرامشی که بخشی از آن را مدیون تدبیر متولیان درمان کشورم هستم.

حالا چند روزی گذشته است و سرگرم کارم که خبری نظرم را جلب می‌کند: «از امروز تمامی بیمارستان‌های دولتی و واحدهای تابعه دانشگاه مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی – درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.» یاد روزهای بستری فرزندم می‌افتم و لبخند می‌زنم؛ لبخندی از سر آرامش. راستی روزانه چه تعداد پدر ایرانی درگیر با این موضوع لبخند بر لبانشان می‌آید؟ کار خوب را باید گفت و تبلیغ کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟